regelmatigheidsrit 2017

Koninklijke Stedelijke Wielrijdersbond Roeselareregelmatigheidsrit 2017


Zondag 10 september was er terug de regelmatigheidsrit . Op deze uitgestippelde fietstocht start iedere KSWB-lid afzonderlijk met een tussentijd van 2 minuten. Elke deelnemer heeft voor de start de gemiddelde snelheid op die hij (zij) denkt te fietsen. Er wordt dan ook gefietst zonder fietscomputer of GPS. Wie het best zijn opgegeven gemiddelde snelheid benadert is de winnaar van deze regelmatigheidsrit.


Zondag gingen er 12 leden deze uitdaging aan. Heidi noteerde de opgegeven snelheden onder het toeziend oog van Marc. Wanneer iedereen was ingeschreven werden de parcours uitgedeeld en zei Bernard met welke kleur en pijl hij uitgepijlde. De ondervoorzitter Marcel was ondertussen ook toegekomen om de deelnemers aan te moedigen. Het parcours liep langs rustige landelijke wegen met hier en daar een pittige toets.


Tegen 11 uur was iedereen terug in ons lokaal en kon Heidi de uitslag opmaken. De eerste drie werden beloond met een waardebon en de eerste kreeg de wisseltrofee mee naar huis.

De wisseltrofee werd in ontvangst genomen door Steven Ducasteele, Heidi Lein was tweede en de derde plaats was voor Jerry Depoorter.

Het was weer een leuke en gezellige voormiddag geweest voor de aanwezige KSWB-ers